SELAMAT DATANG............

Saturday, 16 April 2011

GLOWZ STAR 



Glowz star 1 kotak (30 peket) = RM160
Kos penghantaran RM5 (S/M) dan RM10 S/S


GLOWZ STAR mampu untuk mencantik, menganjal, menggebu, menghalus dan mencerahkan kulit tubuh terutamanya muka. Ia menjadikan anda semakin berseri dan menyerlahkan diri anda menjadi lebih cantik terserlah. GLOWING kata orang putih. Glowz Star juga mampu untuk merawat kulit terutamanya kulit muka yang bermasalah dengan kos yang amat ekonomikal / rendah. Ia akan merawat jerawat dan menghilangkan parut jerawat. Kulit anda akan kelihatan lebih lembab dan gebu.


KANDUNGAN UTAMA GLOWZ STAR / PAKET:-

*Marine Collagen (Collagen Japan) 1000MG - Best Collagen Lebih tegang, menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti penuaan serta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan kulit berseri-seri.

*Vitamin C -1000MG - Membantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.

*Vitamin E - Antioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.

*Grape Seed Oil - Untuk menjadikan kulit kelihatan muda.


TESTIMONI (IHSAN K.LID)

Mira: sbnrnye.. ingredients dlm tu sume pure punye tanpa perasa tambahan..
cm yg sis ckp tu.sbb tu la dpt kesan dgn cepat,bg mira glowz star lg cepat arr nmpk kesan.muke cm berseri2 je..kulit memg nmpk cm bercahaya semcm je…..cm buat susuk lak …. gluta memg bg putih.. lg lame gune lg putih arr cm sis ckp n tahan lame sbb badan kite dh sebati ngan gluta.. vit-c lak bg gebu..glowz star lak bg tegang n seri.. dulu muke mira cm berlubang sikit sbb jerawat batu byk dulu.lps mkn gluta jerawat sume ilang.tp kulit muke cm berbeza la ngan kulit tgn tau leher.. tp skrg bile dh gabung gluta,vit-c ngan glowz star skunk kulit muke mira same ngan kulit tgn.memg rase pelik bin ajaib arr ….x sangka aku cun....rase nk msk AF lak.. x reti nyanyi ,juz tunjuk muke je..
 
Melly: salam..hehehehe...nk share sumethin.. arini dah masuk sebulan consume gluta..n 15 hari consume glowz star..alhamdulillah...keputusan memuaskan..semalam balik kampung my mom n sis cakap i dah cerah.....arini my opismate tu keep on asking kenapa muke i cerah jerkkk...hehehhehhehe..uuuuuuuu…..bestnyela..my sis suruh i order utk die...hehhehe tp sis cakap pregnant lady tak boleh amek kan....urmmm...thanks to sis glowz star+gluta..esok,once i dah wat payment 4 gluta i inform u ye sis...
n reali thanks to erika yang byk kasik tips yang berguna….
 
Tabul: hr nih genap seminggu tabul amik glowz star...sehari 2 sachet..pg n malam...
yg paling best skng ni kulit memang rase lembut je...kat siku da tak kasar..peha makin lembut..kulit memang lembut la...cam kulit baby…

Testi: best sgt, dah gune Gluta Prime n glowz star for 15 days. perubahan mmg dah nampak..kaki n tangan dah mula cerah...eeii bestnyerrrrr. muka pun nampak lembab, mekap pun lasting lebih lama. kulit mmg dah rasa kelembutan n licin ala2 baby gitu....now dlm proses nak bersihkan daki2 kat tempat tertentu...kalau semua dah clear bertambah2 lah seronoknyaaaaa...thanks sbb kenalkan produk2 nie. mmg superb!!!

No comments:

Post a Comment