SELAMAT DATANG............

Saturday, 16 April 2011

GLOWZ


For Fairer , Firmer and Youthfull Skin
With Glutathione,Collagen,Vit C and Protien
1 kotak (30 SACHETS)  =  RM150 ---- 3 kotak RM400--!!!!   
Kos penghantaran : RM6 S/M & RM10 S/S
 
Satu hari 1 sachet sahaja. Ia mengandungi 800mg gluta plus 1000mg Vit C dan other ingredients untuk skin
whitening. 1 sachet per day dah cukup untuk skin whitening. 

And most importantly skin remains moist and glowing dalam masa yang singkat.
Does not dry out skin. Hair and nails pun cantik   

Cara pengambilan- 
        1. masukkan 150ml air sejuk (suhu bilik) ke dalam gelas. 
        2. masukkan 1 uncang GLOWZ ke dalam gelas. 
        3.kacau rata & sedia diminum.  
        4.Minum Pagi sebelum makan atau malam sebelum tidur.
 Kesan akan nampak selalunya dalam masa 15 hari.


Main ingredients 
*Soy Protien - Smooths and soften skin.Skin whitening agent.
*L-Glutathione -Master Antioxidant.Changes the skin melanin to reddish/white.Skin
whitening agent
*Marine Collagen - To support skin firming,nourish hair and nails. Anti aging. Helps burning of fat in the body.Makes skin beautifully glowing.
*Vitamin C - Helps in the absortion of glutathione.Antioxidant.Skin lightening.
*Vitamin E - Antioxidant.Fades marks and scars.Keeps skin looking young and glowing.
*Grape Seed Oil - Oil Of Youth".Used to maintain young looking skin.


TESTIMONI GLOWZ (Ihsan K.LID)

TESTi1:Askumualaikum..Ni sajer nak mencelah, nak cerita pengalaman minum glowz..Hari ni first day minum after 5 days buat detox( letih mengdetoxkan diri), Masa tengah bancuh tuh berdebar2 nak tahu rasa dia.. Pastu bau.. isk xlah teruk sangat (memandangkan pernah minum pati ikan haruan tiap-tiap hari masa pantang dulu)Macam sedap erk ... dan minum....ehhhhh sedapnya.. hingga menjilat cawan tau... x teruk rasa dia..sedap... percayalah pada yg belum cuba ...macam minum air grape jer... thanx .. x sabar nak nengok result...!( Isk memandang baru first day minum kena tunggu 10 hari lagi)...  

TESTI2:salam...kite nak bg testi...baru 4 hari telan gluta + glowz...pagi glowz n malam gluta + Vit-C + mandi guna sabun rice milkhasilnya....kulit lembut sangat2....mcm baby...sterch mark kat pewot dgn peha mcm pudar...x taulah klu mata ni yg silap.. hehebangun pagi kulit muka x berminyak mcm selalu...nampak ayu jek...wah!!tp time minum glowa tu rasenye mmng grape.   TESTI haznifdiana: nak bagi testimoni gak...sejak ambik glowz dari kak tasya rasanya dah 3 kotak sejak pertengahan tahun ni nampak ada byk perubahan....yang paling best husband tegur ketiak dah tak hitam...anak i lak bgtau mama makin cerah....i ambik 1 sachet selang 2 hari....so jimat lerr bagi i....tapi tetap menampakkan hasil....so kak tasya, saya nak order glowz lagi....ada stok tak? kalau ada hari ni saya bank-in...tq


TESTI: salam..hehehehe...nk share sumethin..arini dah masuk sebulan consume gluta..n 15 hari consume glowz..alhamdulillah...keputusan memuaskan..semalam balik kampung my mom n sis cakap i dah cerah.....arini my opismate tu keep on asking kenapa muke i cerah jerkkk...hehehhehhehe..uuuuuuuu... bestnyel a..my sis suruh i order utk die...hehhehe tp sis tasya cakap pregnant lady tak boleh amek kan....urmmm...thanks to sis Tasya+glowz+gluta..esok,once i dah wat payment 4 gluta i inform u ye sis...
n reali thanks to erika yang byk kasik tips yang berguna..._________________