SELAMAT DATANG............

Monday, 6 June 2011

BWHITE and GLUTAWHITE

B’White
http://inhealthbeauty.com/shop/product_images/b/472/bwhite__15927_zoom.jpg
.
 RM 45.00  
.
Product Description
3 dalam 1: Mencerah, mencantikkan kulit & anti – penuaan. Sunblock sekaligus whitening. Kesan pencerahan yang sekata. Kulit menjadi lebih bersih, tegang & berseri. Berupaya melindungi kulit dari sinaran UV. Proses penyerapan semua zat aktif B’White yang lebih berkesan di dalam tubuh anda.

Ramuan : Serbuk Oren, Psyllium Husk, Kolagen Marin, Ekstrak Gamat,Kolostrum, Ekstrak Aloe Vera, Asid Sitrik, Ekstrak Biji Anggur dan Astaxantin.


CARA PENYEDIAAN : Setiap pagi sebelum sarapan tuangkan 1 sachet ke dalam mulut dan minum segelas air kosong / jus buah-buahan asli.


KEGUNAAN : Sebagai makanan untuk keremajaan kulit tubuh.

ARAHAN PENYIMPANAN :
SIMPAN DITEMPAT DINGIN DAN KERING
1 Kotak: BWHITE – 14 SACHETB’White Testimonials

ayu.jpgAyu, 27 tahun, Kuala Lumpur: Pada mulanya saya agak was-was untuk menggunakan B’WhiteTM tetapi saya disiplinkan diri untuk mengambil 2 sachet sehari pada bulan pertama dan 1 sachet sehari pada bulan berikutnya. Setelah dua bulan ramai rakan-rakan yang menegur akan perubahan kulit saya yang kelihatan cerah dan gebu. Struktur kulit muka saya hanya berminyak di bahagian T-Zone tetapi sekarang sudah berkurangan. Masalah harian ke tandas pun semakin berkurangan. Memang senang mengamalkan B’WhiteTM asalkan anda perlu mengikut aturan makan  tiap hari dan lebih minum air.

lily.jpgLily, 29 tahun: Saya telah mengambil 4 kotak B’WhiteTM  sehingga saat ini dan saya berpuas hati dengan perubahan kulit wajah saya. Tugasan saya sebagai juruterapi spa membuat saya perlu sentiasa kelihatan cergas dan sentiasa berdandan rapi di hadapan pelanggan.  Selain daripada itu kulit saya kelihatan lembap dan kurang berminyak.  Bekas jerawat di muka juga mulai pudar dan ini amat menggembirakan saya. Akhirnya sekarang ada produk pemakanan dalaman yang sesuai dengan diri saya.


cthajar.jpgSiti Hajar Ismail, 29 tahun: Saya mengambil B’White 2 sachet untuk bulan pertama kerana tekstur kulit muka saya berminyak dan mudah dihinggapi jerawat terutama sewaktu datang haid. Saya dapat rasa perubahan pada minggu ketiga setelah menyedari kulit muka saya kurang berminyak dan tak perlu touch-up banyak sewaktu di pejabat. Selain dari itu jerawat semakin berkurangan dan bekas jerawat mengecut dengan cepat. Kesan parut jerawat yang baru timbul juga semakin pudar. Perbezaan tekstur kulit muka dan badan saya juga lebih gebu dan bersih.Selain dari itu proses pembuangan air besar saya juga semakin lancar. Sekarang saya hanya mengambil B’White satu sachet sehari kerana saya amat berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. Pesanan saya kepada anda yang ingin mencuba B’WhiteTM haruslah minum air lebih dari biasa untuk kesan yang cemerlang.


kakogy.jpgPn Rozi, Ibu kepada 4 orang anak: Sebelum saya menggunakan B’White saya menghadapi masalah pori-pori di muka yang agak jelas & berminyak. Masa saya seharian banyak dihabiskan di luar kerana menghantar anak saya dari tadika hingga ke sekolah menengah dari pagi sampai ke petang.Akibatnya  warna kulit muka dan tubuh saya tidak sekata. Saya telah menggunakan B”White sebulan yang lalu saya dapati kulit muka saya tidak lagi berminyak dan pori-pori di muka semakin mengecil.  Tekstur kulit saya juga semakin lembut, gebu dan cerah. B’White telah menyelesaikan masalah saya selama ini. Saya tidak sabar menunggu perubahan lain pada diri saya nanti.


maknolie.jpgPn. Nori, 50 tahun: Saya mula mengambil reGain sejak setahun yang lalu memandangkan saya tidak mengambil sebarang pil vitamin untuk diri saya. Banyak manfaat yang saya perolehi dari segi kesihatan, tenaga dan kulit.  Sekarang saya mencuba B’White pula dan diselangseli dengan reGain dan hasilnya lebih berganda. Setiap bulan saya hanya perlu mengasingkan tidak sampai RM200.00 untuk mendapatkan manfaat keseluruhan dari segi kecantikan dan kesihatan dari hujung rambut ke hujung kaki. Susah hendak digambarkan disini perasaan gembira saya kerana walaupun telah berumur 50 tahun saya masih boleh mengekalkan kecantikan diri saya melainkan anda semua mencubanya sendiri dan lihat perubahan pada diri anda pula.


makkakniza.jpgPuan Ramlah Mohd Noh, Gombak: Saya amat berpuas hati dengan tekstur kulit saya setelah 2 bulan mengambil B’WhiteTM. Saya berumur 63 tahun dan saya masih aktif berpersatuan, menari poco-poco, menghantar & mengambil cucu dari sekolah. Kulit saya bertambah lembap, cerah dan kedutan di sekeliling mata serta bintik-bintik hitam di muka mulai pudar. Yang lebih menyakinkan saya produk ini adalah dari bahan semulajadi dan selamat dimakan. Saya tidak menggunakan sebarang jenama penjagaan muka. B’WhiteTM telah menyelamatkan tekstur kulit saya agar lebih cerah, sekata dan tegang semula seperti muda dahulu.


.


GlutaWhite

m

.
http://inhealthbeauty.com/shop/product_images/k/825/glutawhite_copy__33996_zoom.jpg
  RM 65.00 
.
.
Product Description
GlutaWhite dirumus khas untuk mereka yang menginginkan kulit yang putih mulus. Ia mengandungi ekstrak goji, ekstrak aloe vera, ekstrak biji anggur, ceri acerola, gluthathione, buah delima dan stevia. Supplemen antioksidan yang paling penting diambil pada masa kini dalam menangani sebarang kerosakan radikal bebas dan toksin pada tubuh. Kesannya anda seperti mendapat tubuh yang baru dan kulit yang semakin cerah, bersih dan bebas dari sebarang cela.


Ramuan: Tomato lyco, astaxanthin, goji ekstrak, aloe vera ekstrak, grape seed extract, acerola cherry, maltodextrin, gluthathione, pomegranate fruit ekstrak, stevia ekstrak.
1 Kotak: GLUTAWHITE – 14 SACHET

CARA MAKAN:
AMBIL SATU UNCANG CURAHKAN KEDALAM MULUT. MINUM SEGELAS AIR KOSONG ATAU JUS BUAH-BUAHAN. MAKAN SETIAP PAGI SEBELUM MAKAN PAGI IAITU KETIKA PERUT KOSONG.
.


GlutaWhite Testimonial

1272029.jpg
Sarah, 28: Kulit saya tidak sekata dan kesan pigmentasi yang amat ketara membuatkan saya kurang selesa dengan penampilan saya. Pelbagai kosmetik dan produk mencantikan kulit telah saya cuba tetapi menemui jalan hampa. Setelah mencuba GlutaWhite saya dapati ia berkesan pada kulit saya.  Mungkin kerana bahab-bahan yang digunakan dalam GlutaWhite yang hanya ekstrak asli membuatkan ia sangat berkesan setelah di makan. Saya akan terus menggunakan GlutaWhite kerana saya yakin hanya GlutaWhite dapat menyelesaikan masalah kulit saya.
Angie_Chuang-2.jpg
Sarimah, 35: Kulit saya mengalami masalah dimana warna kulit saya tidak sekata dan juga masalah pigmentasi berserta jerawat. Pelbagai makanan tambahan telah saya cuba dari kosmetik murah hingga ke yang paling mahal saya beli untuk merawat kulit saya. Setelah seorang kawan dipejabat bercerita mengenai kebaikan GlutaWhite pada mulanya tidak menarik minat saya untuk mencuba. Tetapi rakan saya terus membelikan saya satu kotak untuk mencuba. Setelah saya cuba saya dapati pada minggu pertama struktur kulit semakin halus. Maka saya terus mencuba lagi sehingga 4 bulan seterusnya. Kesan yang dapat lihat setelah itu adaah kulit saya semakin sekata dan masalah jerawat serta pigmentasi semakin berkurangan. Saya akan terus menggunakan GlutaWhite kerana saya yakin hanya dengan GlutaWhite dapat membantu saya.

No comments:

Post a Comment